Takläggning Stockholm2018-10-10T10:28:14+02:00

Takläggning Stockholm

En takläggning ger en fastighet längre livstid, högre marknadsvärde och starkt skydd mot väder och vind.

Byt tak i god tid

Våra takläggare har gedigen kunskap och många års erfarenhet av takläggning. Med vår 100% nöjd kund garanti kan du dessutom känna dig trygg med våra takläggare under hela takarbetet. Från det första besöket till det färdiga taket. Vi använder oss alltid av takpannor med välkända fabrikat från ledande leverantörer. Ditt nya tak ska hålla problemfritt i många år. Tillsammans med dig går vi igenom de olika valen av takprodukter och du bestämmer själv vilka du tycker passar bäst till just ditt tak. Alla våra takläggningar har minst 5 års garanti.

Se din fastighet stiga i värde

Funderar du på om det är lönsamt att renovera taket? Ett nytt tak ger inte bara huset ett bra skydd mot väder och vind. Det skapar även ett fräscht och snyggt utseende till hela huset. Flera fastighetsmäklare menar att just takrenovering är en riktigt bra investering för att höja marknadsvärdet. När du anlitar Svenska Tak och Puts AB för en takrenovering får du i förväg ett fast pris där även plåtarbetet ingår. Vi hjälper även till med reparationer och underhåll av tak. När inte hela taket behöver läggas om servar vi med reparationer.

TAKLÄGGNING

Våra takläggare får kontinuerlig utbildning för att du som kund ska vara trygg med oss när vi gör en takomläggning. Vi jobbar med betong, tegel- och plåttak.

STUPRÖR & HÄNGRÄNNOR

Vid takomläggning erbjuder vi även att byta ut takavvattningsystemet. Plast, plåt eller koppar?

PLÅT

Vi kan självklart ta hand om alla plåtdetaljer kring din takrenovering.

En takläggning lönar sig

Takläggare Stockholm

Är värt att byta ditt tak?

  • En takläggning lyfter fastighetens utseende och ger en längre livstid.
  • Högre marknadsvärde och starkt skydd mot väder och vind.
  • Det går inte att undgå att en takläggning är en investering som lönar sig i längden!
  • Har du upptäckt något som behöver åtgärdas? Eller är ni osäkra eller höjdrädda kommer vi gärna ut och hjälper er. Ring redan i dag det går snabbare och det blir billigare om vi hjälper dig innan någonting blir sämre, eller hur?

Takpannor för vårt klimat

BETONGPANNOR

Betongpannor är det vanligaste materialet när man lägger om sitt tak i Sverige idag. Pannan blir starkare med åren då härd processen fortsätter i många år. Vill ni ha ett tätt och säkert tak så är detta ert val.

LERTEGEL

Lertegel är den klassiska svenska takpannan som ligger på dom flesta taken i Sverige den har funnits i 100 tals år.
En panna med lång livslängd som bara blir vackrare med åren.

Ett tak har en ungefärlig livslängd på 30 år, sedan börjar det bli dags att fundera på en takrenovering. Takpannorna kan i och för sig hålla längre, men efter trettiogränsen ökar risken för skador snabbt. Inte minst på det som ligger under takpannorna. Det börjar bli dags att fundera på att byta tak. Och det är alltid bättre att göra en takrenovering innan skadan är skedd. Att få ett läckage i taket kan medföra stora skador i ett hus. Och av någon anledning sker dessa skador ofta vid absolut sämsta tillfälle.

TAKLÄGGNING • STOCKHOLM
Please enter your Access Token.